Skip to content
Gostovanje na N1 - Tadija Mitić

MOJI PROJEKTI !

Otisak.org Platforma

Otisak.org je platforma koja građanima nudi jedinstvenu mogućnost da provere koliko su im bezbedni i zaštićeni podaci o ličnosti (jmbg, ime i prezime, email,…) koje ostave i povere nekom državnom organu ili nekoj privatnoj firmi/kompaniji.
PROJEKAT U TOKU

Informacija na dlanu

Mehanizam podrške građanima - servis građana "Informacija na dlanu" predstavljao je jedinstvenu priliku da se građani Juga Srbije obrate organima javne vlasti i dođu do informacija od javnog značaja koje se tiču njihovih lokalnih zajednica.
ZAVRŠEN PROJEKAT

UČEŠĆE NA OSTALIM PROJEKTIMA

American councils - Media education exchange talks

MEDIA EDUCATION EXCHANGE TALKS

Na ovom projektu sam angažovan kao profesor - konsultant, gde mi je zaduženje bilo stvaranje kurikuluma za časove medijske pismenosti koji ću kasnije preneti na druge predavače koji će na osnovu stvorenog kurikuluma podučavati učenike srednjih škola. Iz cele Srbije je izabrano samo 5 profesora koji su angažovani na ovom projektu!
PROJEKAT U TOKU

Zanimljivosti o mom NADZIRANJu, VREDNOVANJu I MENTORISANJu UČENIČKIH PROJEKATA​

0
Broj učeničkih projekata koje sam evaluirao, odobrio, mentorisao i ocenjivao u skladu sa IB standardima za predmet CAS (Creatitvity, Activity, Service)
0
Broj učeničkih projekata koje sam evaluirao, odobrio, mentorisao i ocenjivao okviru izbornog programa za gimnazije - Ekonomija i Biznis
0
Broj nadziranih učenika koji su radili i realizovali projekte u okviru izbornog programa Ekonomija i Biznis, i CAS nastave IB odeljenjenja

ORGANIZACIJE I DONATORI SA KOJIMA SAM SARAĐIVAO NA PROJEKTIMA